logo
 

Hamilton: “Ik ga alles proberen om Vettel morgen te verslaan”

05 oktober 2013 — Sebastian Vettel mag dan wel de polepositie veroverd hebben voor de GP van Zuid-Korea, Lewis Hamilton, die van op de tweede plaats vertrekt, gaat alles in het werk stellen om de Duitser morgen te verslaan.

image
Hamilton was tijdens de kwalificatie twee tienden trager dan de Duitser maar hij behoudt de hoop om morgen Vettel te verslaan tijdens de race.

“Ik ga zo hard mogelijk pushen om Sebastian voorbij te gaan,” zei Hamilton na afloop van de kwalificatie. “Hopelijk is onze snelheid tijdens de race niet zo slecht en kunnen we zo Vettel verslaan.”

“Ik ben erg tevreden dat de wagen zo competitief is, de jongens hebben uitstekend werk verricht. Ik ben dan ook tevreden over de prestaties die we dit weekend reeds hebben behaald en er is morgen nog meer op komst.”

Hamilton mag dan wel hopen om Vettel morgen te verslaan, daarvoor zal hij eerst Vettel wel moeten inhalen op de baan en dat is niet al te eenvoudig op het circuit waarop morgen gereden wordt.

“Op basis van onze ervaringen uit het verleden is het hier niet eenvoudig om in te halen. Maar ik anticipeer erop dat dit morgen nodig zal zijn en ik ga mijn uiterste best proberen doen,” blikte Hamilton alvast vooruit naar morgen.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België