logo
 

Hamilton: “Ik kon alleen maar dromen van zo’n voorsprong”

08 oktober 2017 — Een dolgelukkige Lewis Hamilton na afloop van de GP van Japan. De Brit won niet alleen, hij heeft nu ook met amper vier races nog te gaan een voorsprong van maar liefst 59 punten op Sebastian Vettel.


“Om eerlijk te zijn kon ik alleen maar dromen van zo’n voorsprong in de wk-stand,” zei Hamilton tijdens de interviews op het podium. “Ferrari heeft ons gedurende gans het seizoen zo enorm uitgedaagd.”

“Mijn team heeft enorm hard werk verricht, ze hebben het fenomenaal gedaan. De betrouwbaarheid stond op punt, ze zijn zo nauwkeurig en dat is ook de reden waarom we deze resultaten behalen. Ik wil de jongens dan ook bedanken. Ik heb het aan hen te danken, zowel hier als in de fabriek.”

Hamilton was ook vol lof voor Verstappen, die hem tijdens de race naar eigen zeggen serieus onder druk zette.

“Max reed een geweldige race, het was zeker en vast niet gemakkelijk voor ons,” aldus Hamilton. “De Red Bulls leken vandaag tijdens de race erg snel. Wij waren snel tijdens de kwalificatie.”

“Ik kon hem net achter mij houden maar het was zeker en vast enkele keren erg close, zeker naar het einde toe met de virtuele safety car en de herstart. Mijn banden waren koud en ik had wat verkeer, het was zeker en vast zeer close.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België