logo
 

Hamilton: “Ik sta onder druk en daar hou ik van”

24 augustus 2018 — Voorafgaand aan de GP van België staat Lewis Hamilton 24 punten voor op Sebastian Vettel. Ondanks die voorsprong ervaart Hamilton een serieuze druk.


“Ik kan je niet zeggen hoe Sebastian de druk ervaart,” aldus Hamilton. “Ik kan je alleen zeggen dat de druk op mij ligt. Ik zou het echter niet anders willen.”

“Als mens probeer je uitzonderlijke dingen te presteren wanneer je onder druk staat. Je probeert te evolueren, om te pushen en op alle vlakken beter te zijn.”

In Duitsland en Hongarije behaalde Hamilton en Mercedes twee mooie overwinningen. Een ideale manier om de zomerpauze in te gaan. Ook in België en Italië zou Mercedes sterk voor de dag moeten komen, waarna ze richting Singapore gaan, traditioneel een circuit waar Mercedes het erg moeilijk heeft.

“We behaalden twee geweldige resultaten,” aldus Hamilton. “Wanneer je naar deze twee hogesnelheidscircuits kijkt dan moeten we daar erg sterk presteren en veel punten halen alvorens we naar Singapore gaan, waar we problemen ondervinden.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België