logo
 

Hamilton liket opmerkelijk bericht op Instagram: “Alle respect voor de FIA verloren”

04 juli 2017 — Een officiële reactie op de beslissing van de FIA om Sebastian Vettel niet bijkomend te bestraffen gaf Lewis Hamilton nog niet. Er is echter wel veel te doen over het feit dat Hamilton een post van een fan op Instagram likete.


Instagram-gebruiker ‘Tillykeeper_zackfan’ plaatse een reactie waarbij hij duidelijk liet merken dat hij niet te spreken was over het feit dat de FIA na de hoorzitting in Parijs besloot om Vettel geen bijkomende bestraffing te geven. De gebruiker liet weten dat hij “alle respect tegenover de FIA heeft verloren”.

Lewis Hamilton liet tijdens de dagen na het incident duidelijk verstaan dat hij niet te spreken was over wat Vettel had gedaan. Hamilton uitte felle kritiek en zei dat wat Vettel had gedaan een slecht voorbeeld voor de jeugd was.

Tot dusver heeft Hamilton nog niet gereageerd op de uitspraak van de FIA na de hoorzitting in Parijs. Hamilton gaf de post van ‘Tillykeeper_zackfan’, waarin hij stelt dat hij het vertrouwen in de FIA volledig is verloren, wel een veelzeggende ‘like’.

Lost all respect for the FIA, @scuderiaferrari and Sebastian Vettel after that ruling. The message this sends is that you can do whatever you want on track, smash into each other but if you suck up and just apologise and you get away with it! If that was Lewis, he'd get banned, fined and points deducted. @fia.official are a bias set of fools towards Ferrari, always have been and always will! #f1 #formula1 #teamlh #lewishamilton

Een bericht gedeeld door Tilly & Hamilton fan (@tillykeeper_zackfan) op

Lewis just liked. Am literally shaking right now.. ߘ²

Een bericht gedeeld door Tilly & Hamilton fan (@tillykeeper_zackfan) op

 

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België