Hamilton: “Mijn honden mis ik meer dan de gevechten met Vettel”

16 juli 2019 — Het is in 2019 nog niet dikwijls tot een rechtstreeks duel gekomen tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel. De Brit maakt zich echter geen zorgen want hij gaat ervan uit dat Vettel zal terugkomen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Just wanted to update you all on Roscoe and Coco. They have been living the life in LA with the best carer @adventuresindogtraining who takes such good care of them. They are the happiest there with other dogs everyday. Roscoe is modelling, he even gets paid now for shoots bless him and he loves it. Coco holds the house down, she wears the pants in the household of dogs and runs tings. I can’t explain how much I miss them in my life but I know they are loved and in a happy place and that gives me comfort. Can’t wait to see them again. #bulldogs #bestdogs #myheart

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Hamilton laat weten dat hij de duels met Sebastian Vettel niet mist. Vorig jaar had hij nog dikwijls een kwaaie klant aan Vettel en vochten ze duels uit op het scherpst van de snee, zoals het hoort in de koningsklasse van de autosport.

Dit jaar telt Sebastian Vettel na tien van de eenentwintig races in het wereldkampioenschap al honderd punten achterstand op Lewis Hamilton. De Duitser moet met andere woorden hopen op een mirakel wil hij dit jaar zijn vijfde wereldtitel in zijn carrière vieren.

Lewis Hamilton mist de duels met Sebastian Vettel alvast niet: “Daar ben ik het type niet voor, ik zou eerder mijn honden missen of iets dergelijks,” aldus Hamilton.

De vijfvoudige wereldkampioen zit niet specifiek te wachten op de duels met Ferrari of Vettel, het maakt voor hem niet uit vanuit welke hoek de uitdaging komt. Op dit moment is zijn grootste belager zijn teamgenoot Valtteri Bottas en dat is helemaal niet hetzelfde als een strijd met iemand uit een ander team.

“Het is anders om te strijden met je teamgenoot maar op dit moment is het nu eenmaal niet anders,” gaat Hamilton verder.

Vettel maakt een moeilijk jaar door en verliest zich soms in beginnersfouten zoals de aanrijding met Max Verstappen afgelopen weekend. De geruchten dat de Duitser het aan het einde van het seizoen voor bekeken zal houden worden alsmaar sterker.

Lewis Hamilton wil zijn rivaal niet afschrijven: “Hij is één van de groten van de sport. Hij komt sterker terug, daar ben ik van overtuigd. Dat is wat grote atleten doen en daar hoort hij bij,” besluit Hamilton.

Dit bericht bekijken op Instagram

@roscoelovescoco inspecting the tyres. Yup he concurs they are too hard to biteߤ£

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België