Hamilton: “Mijn verlangen om de titel te winnen is twee keer zo groot geworden”

29 maart 2017 — Lewis Hamilton moest tijdens de openingsrace van het seizoen Sebastian Vettel voor zich dulden. De Brit zag Vettel zegevieren maar blijft vastberaden. De titel is immers het uiteindelijke doel.


Dat Hamilton opnieuw wereldkampioen wil worden mag duidelijk zijn. Vorig jaar moest hij de titel aan Rosberg laten, ook al was hij toen al enorm gemotiveerd om opnieuw wereldkampioen te worden. Toch is de honger naar het behalen van de wereldtitel dit jaar zelfs nog groter dan vorig jaar.

“Ik had de voorbije jaren een fantastisch gevecht en het voorbije jaar was het gevecht overduidelijk closer dan ooit tevoren,” blikt Hamilton terug op de titelstrijd die de voorbije jaren werd gevoerd. “Ik wil meer dan ooit wereldkampioen worden en de titel veroveren. Na de wil om te winnen van vorig jaar zou je verwachten dat je er niet nog meer naar kan verlangen maar mijn verlangen om de titel te winnen is tegenover vorig jaar nog verdubbeld.”

Tijdens de volgende race, de GP van China, wil Hamilton terugslaan door te zegevieren. Zijn voorbereiding zal echter niet dezelfde zijn als de voorbije jaren.

“Na de race in Australië keer ik terug naar huis. Normaal blijf ik meestal in Azië om na Australië in het warme weer te blijven trainen. Nu ga ik echter rusten, recupereren en zien dat ik tegen de volgende race opnieuw sterk ben en kan vechten. Ik heb er vertrouwen in dat ik kan winnen en ik wil winnen voor het team en de fans,” besluit Hamilton.

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België