Hamilton nodigde hele familie uit voor de Britse GP

05 juli 2010 — Lewis Hamilton nodigde zijn hele familie uit voor de Britse GP die komend weekend op Silverstone zal plaatsvinden. Het is echter nog niet helemaal zeker of ook zijn vader Anthony zal opdagen.

Lewis Hamilton is blijkbaar nog steeds niet van plan om op ondoordachte wijze beslissingen te gaan nemen. De Britse rijder stelt het nu al een poosje zonder de steun van zijn vader Anthony Hamilton, maar echt eenvoudig zijn de zaken er nog niet op geworden. Volgens meerdere persberichten zouden beide heren destijds in discussie geraakt zijn en was hun splitsing daarvan het spijtige gevolg. Toch beweerde Lewis Hamilton zelf altijd dat net het tegengestelde de waarheid zou zijn. Hamilton wilde simpelweg zijn eigen boontjes kunnen doppen zodat zijn vader weer zijn vader kon zijn, en dus niet een van zijn werknemers.


‘‘Ik ben op zoek naar iemand die niet in eigen belang zal handelen, iemand die altijd in mijn voordeel denkt. Hij moet met goede bedoelingen dingen beslissen en ondertussen uiteraard ook goed geld maken. Ik zoek iemand die me helpt groeien in de juiste richting. Ik leer momenteel veel bij dankzij mijn eigen controle en inzet’‘, zo vertelde Lewis Hamilton.


De wereldkampioen van 2008 moet misschien maar eens gaan aankloppen bij Willi Weber die bij Michael Schumacher door de jaren heen als manager diende. Het is wel nog lang niet zeker of deze Duitse zakenman altijd in het belang van zijn rijders denkt. Misschien kunnen we ergens ook wel stellen dat de pers destijds toch een punt zou kunnen gehad hebben en dat Hamilton zijn vacature bewust niet door iemand wil laten invullen. Komend weekend is de kans groot dat de McLaren-rijder, na lange tijd, nog eens op enige steun van zijn vader kan rekenen tijdens een GP.


‘‘Ik nodigde mijn hele familie uit voor de Britse GP komend weekend. Het is niet helemaal zeker maar ik denk dat ook mijn vader zal komen. Mogelijk vertrekt mijn vader al terug op zaterdag terwijl de rest van mijn familie op zondag aankomt’’ aldus Lewis Hamilton.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België