Hamilton nog steeds gelukkig bij McLaren

18 oktober 2012 — Lewis Hamilton verklaarde na de GP van Korea nog steeds gelukkig te zijn bij McLaren, ondanks de geruchten over spanningen.

Hamilton eindigde de GP van Korea pas als tiende. Hij reed echter wel het grootste deel van de wedstrijd met een kapotte achterophanging. Volgens de Brit was dit zijn moeilijkste wedstrijd ooit. Teambaas Martin Whitmarsh had na de race nochtans enkel lovende woorden over voor zijn rijder, die na dertien jaar McLaren, volgend seizoen naar Mercedes trekt.

Hamilton zelf is heel blij met de woorden van zijn teambaas. “De waardering van het team doet me heel veel deugd, nochtans had ik zeker geen gemakkelijke wedstrijd. De auto was rampzalig. Ik ga zeker geen excuses verzinnen voor een slecht resultaat, want ik rij al het hele seizoen honder procent geconcentreerd rond.”

De wereldkampioen van 2008 zegt er ook bij dat hij nog steeds onderdeel is van het team, en dat de relatie tussen hem en teamgenoot Jenson Button nog altijd zeer goed is. De band met het team zelf zou volgens Hamilton ook nog altijd fantastisch zijn.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België