logo
 

Hamilton onder de indruk van turbo-upgrade Ferrari

11 juni 2016 — Lewis Hamilton reed tijdens de eerste twee oefensessies voor de GP van Canada de snelste tijd. De Brit is echter onder de indruk van de turbo-upgrade die Ferrari in Canada heeft.


Ferrari besloot om voorafgaand aan het raceweekend in Canada enkele ‘tokens’ te gebruiken voor de upgrade van de turbo van haar motor. Aangezien de motor erg belangrijk is in Canada hoopt Ferrari daarmee de kloof met Mercedes enigszins te dichten.

Lewis Hamilton is alvast onder de indruk van de turbo-upgrade van Ferrari. Vettel was tijdens de tweede oefensessie slechts tweeënhalf tiende trager dan Hamilton, terwijl teamgenoot Rosberg wat moeilijkheden ondervond en een halve seconde trager was dan Hamilton.

“Het ziet er naar uit dat Nico niet over de nodige snelheid beschikte. Ik denk echter dat het over de langere run een stuk beter was,” zei Hamilton gisteren na afloop van de tweede oefensessie. “De Ferrari’s zien er echter zeer snel uit. Ze beschikken over een nieuwe turbo dus ik denk dat ze hun snelheid op het rechte stuk serieus verbeterd hebben. Ik weet niet of ze hun motor opgevoerd hebben om het uit te testen maar ik vermoed van wel. Ik denk dat we dat morgen (vandaag) zullen zien.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België