logo
 

Hamilton: “Opnieuw een goede band met Rosberg”

26 juni 2016 — De relatie tussen Hamilton en Rosberg is beter dan ooit. De kampioen in de koningsklasse van de autosport heeft dit zelf laten weten.


Gedurende het huidige seizoen van de F1 is de band tussen Hamilton en Rosberg beter dan ooit geworden. Dit zijn de woorden van de regerend wereldkampioen zelf. Hij liet weten dat het al het hele seizoen goed boterde tussen de twee rijders.

“Het gaat momenteel bijzonder goed tussen Nico en mij,” zei Hamilton tegenover ‘The Daily Mail’. “Echt zeer goed. Verrassend goed zelfs. Ik had dit niet verwacht. Het heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken. Hij is een familieman, hij heeft een kind nu. Hij is waarschijnlijk daarin gegroeid en ook ik ben gegroeid door mijn leeftijd. Het onderlinge respect waarover we spreken is groter dan ooit tevoren.”

Na de crash in Spanje hebben ze het vrijwel onmiddellijk bijgelegd. Er ontstond onlangs weer een echte vriendschap tussen beide piloten toen ze aan het relaxen waren bij het zwembad in Monaco dat ze delen. Na ongeveer twee en een half jaar dat ze elkaar niet konden luchten of zien schijnt het dus eindelijk weer goed te gaan tussen de twee.

Geschreven door Anouck Jaspers

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België