Hamilton: “Red Bull momenteel te snel in Mexico”

27 oktober 2018 — Lewis Hamilton zal vrijwel zeker in Mexico zijn vijfde F1-wereldtitel veroveren maar meedoen voor de polepositie of overwinning? Daar denkt de Brit nog niet aan want volgens Hamilton is Red Bull momenteel te snel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

“Red Bull is momenteel overduidelijk buiten bereik maar Ferrari presteert momenteel op hetzelfde niveau als ons of net iets beter,” aldus de Brit. “Ik denk dat ik over de lange runs ongeveer dezelfde tijden reed als Sebastian dus het zal een strijd met hem worden.”

Ondanks dat Hamilton in Mexico voor de vijfde keer wereldkampioen kan worden ligt de focus vooral op een goede prestatie tijdens de race.

“Ik wil winnen, dat is mijn enige doel,” blikt Hamilton vooruit naar de rest van het raceweekend. “Ik vat de race niet aan met het idee dat ik een leuke race met Sebastian zal hebben en minstens zevende moet eindigen. Daar denk ik echt niet aan.”

“Ik heb tot dusver duidelijk veel gedaan om deze voorsprong te hebben maar we zijn hier om te strijden en een zo goed mogelijke prestatie tijdens de race neer te zetten,” besluit Hamilton.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België