logo
 

Hamilton verwacht stap vooruit van Ferrari en Vettel: “Ik zal beter moeten zijn”

17 februari 2019 — Wereldkampioen Lewis Hamilton verwacht dat Ferrari dit jaar een serieuze stap vooruit zal zetten. Daarnaast verwacht hij ook dat Vettel sterker zal zijn, wat hem doet besluiten dat hijzelf ook een heel stuk beter zal moeten zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Lewis Hamilton verzekerde zich vorig jaar van de wereldtitel maar beseft dat dit jaar de tellers opnieuw op nul staan. Volgens de Brit mogen we ons aan een nog intensere strijd dan vorig jaar verwachten.

“We mogen verwachten dat Ferrari een stap vooruit zal zetten en ik verwacht ook dat Sebastian dit jaar sterker zal zijn,” aldus Hamilton.

“Dat betekent dat ook ik beter moet zijn. We hebben enkele leuke gevechten gehad en zeker vorig jaar was één van mijn favoriete jaren waarin ik met hem streed.”

Uiteraard hoopt Hamilton zelf opnieuw te kunnen zegevieren, al zou het volgens hem leuk zijn voor de fans indien ook Red Bull vooraan kan meestrijden.

“Ik hoop dat we dit jaar meer van dat krijgen en ik hoop dat de Red Bulls zich dit jaar mee vooraan kunnen moeien, dat betekent meer fun voor de fans.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België