Hamilton voelt geen vooruitgang

09 mei 2009 — McLaren-rijder Lewis Hamilton moest onlangs al toegeven dat hij geen vooruitgang voelde in zijn wagen. De McLaren MP4-24 zou in Barcelona voorzien worden van enkele belangrijke updates maar daar merkte de Britse rijder bitter weinig van. Gaat Lewis Hamilton opnieuw een slechte race moeten beleven?

“We zullen hard moeten blijven werken want ik voel echt geen vooruitgang in de wagen. Ik denk dat het moeilijk zal worden om tijdens de kwalificatie in Q3 te geraken. We werken enorm door maar de updates die we op korte tijd moesten ontwikkelen leveren ons geen winst. Op dit circuit verlies ik vooral veel tijd in bocht 3 en 9 want daar moet ik de snelheid voortdurend controleren”, zo vertelde Hamilton na het testen van de updates.
“Het is normaal dat als je op weinig tijd veel wilt bereiken dingen fout zullen gaan. We zijn realistisch naar Barcelona gekomen en we wisten dat dit circuit voor extra uitdagingen zou zorgen. We konden tot nu toe wel veel data verzamelen en die zullen we deze nacht nog nakijken om morgen een betere wagen te krijgen. Ik geef toe dat de wagen minder is dan we hadden verwacht maar ik denk wel dat we Q3 zullen bereiken”, aldus teambaas Martin Whitmarsh.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België