logo
 

Hamilton: “Volgend jaar zijn we sterker”

14 november 2010 — Lewis Hamilton deed alles wat hij kon, maar de titel lag gedurende heel de race uit zijn bereik. Hamilton is echter hoopvol en klinkt strijdvaardig voor volgend seizoen.

“Volgend jaar zijn we sterker”

Lewis Hamilton eindigde als tweede in de Grote Prijs van Abu Dhabi, die hij grotendeels spendeerde achter Robert Kubica. De Brit feliciteerde Vettel met zijn titel en beloofde volgend jaar sterker terug te komen.

“Het was voor ons niet het meest spectaculaire seizoen.” aldus Hamilton. “Proficiat aan Vettel en Red Bull. Zij hebben fantastisch werk geleverd. Het was een goed einde van het seizoen voor mij en Jenson (Button). We hebben veel druk gezet, maar volgend jaar zullen we beter zijn.”

Zoals altijd komt de strategie ten vraag te staan als een beslissing slecht uitvalt. Dat was deze keer zo met de pitstop van Hamilton die hem dichter en misschien wel voor Vettel had moeten brengen.

“Ik ben er zeker van dat het team alles deed voor een reden. We moesten voor Seb(astian Vettel) eindigen en spijtig genoeg kwam ik achter een Renault terecht.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België