logo
 

Hamilton vreest Braziliaanse kritiek

24 november 2011 — McLaren-rijder Lewis Hamilton vreest dat de veelbesproken incidenten tussen hemzelf en Felipe Massa op Interlagos hun tol zullen eisen. De Britse rijder zal alvast extra veiligheidsmaatregelen voorzien.

image

Het liep in 2011 duidelijk niet goed tussen Lewis Hamilton en Felipe Massa. Het duo was tijdens de tweede helft van het seizoen regelmatig het gespreksonderwerp. Meerdere Britse reporters begonnen zelfs te twijfelen aan hun oogappel die zowel op als naast het circuit een moeizame periode kent.

Bij hun laatste incident was het Felipe Massa die door de stewards werd aangepakt. Met behulp van de onboard camera zou duidelijk zijn geworden dat de Braziliaan het incident zelf zou hebben uitgelokt. Laat ons hopen dat de Braziliaanse fans komend weekend met die mening akkoord weten te gaan.

“Ik ben er alvast zeker van dat er supporters zullen zijn die minder tevreden over me zijn. Ik weet dat men mij in normale omstandigheden ook steunt. Dat was voorheen toch altijd al het geval. Toen ik hier kampioen werd moest ik ook tegen Felipe strijden. We zullen wel zien hoe het er dit seizoen op Interlagos aan toe zal gaan”, aldus Lewis Hamilton.


Geschreven door Manuel Houben

Categorieën: Lewis HamiltonMcLaren

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België