Hamilton waarschuwt concurrenten: “Ik zal een machine zijn in 2020”

18 januari 2020 — Lewis Hamilton waarschuwt de concurrentie alvast en laat weten dat hij in 2020 op een “ander niveau” zal presteren en dat hij helemaal klaar is voor een vierde wereldtitel op rij.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Als Lewis Hamilton er in 2020 wederom in slaagt om het laken naar zich toe te trekken en wereldkampioen te worden zal hij het record van Michael Schumacher evenaren met zeven titels. De concurrentie mag zich ook al zorgen beginnen te maken want in een post op Instagram laat Hamilton weten dat zijn voorbereiding op het komende seizoen op rolletjes loopt.

“Ik ben in vrede als ik hier (thuis) ben. Ik kan me focussen en mijn geest en lichaam opbouwen zodat ik jaar na jaar terug kan komen. Ik ga dit jaar een machine zijn, op een ander niveau dan ooit tevoren,” schreef de zesvoudige wereldkampioen.

Nog beter doen dan vorig jaar zal alleszins geen sinecure zijn want vorig jaar behaalde Hamilton elf overwinningen en wist hij 413 punten te sprokkelen. Bovendien kan hij komend seizoen niet alleen het aantal wereldtitels van Schumacher evenaren maar ook als het aankomt op het aantal race-overwinningen staat Hamilton maar zeven stuks achter de Duitse recordkampioen.

Dat is heel wat want Hamilton kan zichzelf nog meer de geschiedenisboeken inrijden in 2020, voor zover dat nog niet het geval was. Zijn boodschap op Instagram laat uitschijnen dat hij vastberaden is om er helemaal voor te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

I never could have even dreamed to own a home like the one I do now. I thank God everyday for giving me a family that worked so hard to give me the chance to make something of myself. And to own a home that I love so much, get to create so many wonderful memories brings me more happiness than I ever thought I could deserve. I am at peace when I’m here, can focus and build my mind and body so that I can come back year on year. I’m going to be a machine this year, on another level than ever before! Spread love and positivity everywhere we goߙϰߏ¾ #teamlh ❤️

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Geschreven door Tom Schots

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België