logo
 

“Hamilton was niet de eerste leugenaar”

06 april 2009 — Voormalig F1-piloot Ralf Schumacher zegt dat hij de situatie waarin wereldkampioen Lewis Hamilton zich bevond na de Grote Prijs van Australië maar al te best kan begrijpen.

Wereldkampioen Lewis Hamilton moest dan wel met hangende pootjes toegeven dat hij probeerde de stewards te misleiden maar dat wil nog niet meteen zeggen dat hij de enige is die op een oneerlijke manier extra punten probeert te vergaren. Tijdens de GP van Maleisië mocht Ralf Schumacher als commentator dienen van de Duitse televisiezender RTL en dat deed hij in de plaats van Niki Lauda. Ralf Schumacher beweerde de situatie van Hamilton te begrijpen en voegde er nog aan toe dat hij in het verleden ongeveer hetzelfde wist mee te maken. De Duitser is eerlijk en geeft toe dat hij ook al wel eens een rolletje heeft moeten spelen van een team.

“Ik kan niet zeggen dat ik in al die jaren nooit hetzelfde heb gedaan als Hamilton. Ik heb ook al eens dingen moeten zeggen en zo werkt het eigenlijk in de F1. Je werkt als een team en je doet wat er samen wordt afgesproken. Ik ben geen voorstander van leugens maar ik denk dat Hamilton zijn opdracht gewoon wilde uitvoeren maar de afloop was niet zoals verwacht”, aldus Ralf Schumacher.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België