Hartley na ontslag bij Toro Rosso: “Ik ben nog niet klaar met F1”

30 november 2018 — Brendon Hartley is ervan overtuigd dat zijn F1-carrière niet stopt na het seizoen 2018, nadat hij zijn zitje bij Toro Rosso voor 2019 verloor.


Maandag werd de Brits-Thaise rijder Alexander Albon bevestigd bij Toro Rosso. Hij zal Brendon Hartley vervangen voor volgend seizoen. Het hele seizoen lang was de positie van Hartley erg twijfelachtig en nu blijkt dat hij niet in staat was om de bazen van Red Bull te overtuigen dat hij het verdient om in 2019 voor Toro Rosso te rijden.

In zijn reactie na zijn ontslag bij Toro Rosso, meldt de Kiwi het volgende: “Ik verliet zondag het circuit met opgeheven hoofd. Ik ben erg trots op mijn verhaal in de Formule 1 tot dusver, maar ik voel dat ik nog niet klaar ben met de Formule 1. In het verleden kwam ik wel vaker drempels tegen en ik ben ervan overtuigd dat moeilijke situaties zoals deze je sterker maken.”

Na zijn reactie op de sociale media, antwoordde Honda met de volgende verzameling beelden:

Het is nog niet bekend wat de plannen van Hartley zijn. Voor zijn carrière in de Formule 1 was hij erg succesvol in de WEC met Porsche. Voordat hij bij Toro Rosso aan de slag ging, had hij een voorlopig contract om in de IndyCar te racen.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België