Haug weigert terugkeer van Schumacher te ontkennen

06 december 2009 — Mercedes Motorsport directeur Norbert Haug besloot onlangs de kans op een comeback van Michael Schumacher bij Mercedes nog steeds niet helemaal uit te sluiten. De Duitse pers zal alvast tevreden zijn geweest.

Bij Mercedes verklaarde men eerder al dat men zou gaan opvallen in 2010 en dat de wereld van de Formule 1 zelfs verbaast zou gaan toekijken. Het aantrekken van Nico Rosberg zal in Duitsland alvast positief nieuws zijn geweest maar daar doet Mercedes de rest van onze aardbol niet van verbazen. Wie wordt de tweede rijder van McLaren en mogen we een comeback van Michael Schumacher in 2010 uitsluiten? Bild stelde deze vraag alvast aan Norbert Haug.

“Er zijn duidelijk nog steeds mensen aan het speculeren over een mogelijke samenwerking tussen Michael Schumacher en Mercedes. De geruchten zullen dan ook blijven bestaan tot we officieel bekendmaken wie onze tweede rijder wordt. Tot op die dag blijft ook de kans op een comeback van Schumacher bestaan”, zo wist Norbert Haug dus opnieuw een neen of ja aan de pers te ontwijken.

Speel mee met het Formule 1 Jaarspel. Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België

image