Heidfeld blijft hopen op F1-zitje voor 2012

18 september 2011 — Nick Heidfeld werd bedankt voor 'bewezen diensten' bij Lotus Renault GP. Bruno Senna vervangt hem maar ondertussen hoopt de Duitser een zitje voor het seizoen 2012 te bemachtigen.

image

De vraag is maar of Heidfeld daarin zal slagen, ondertussen wordt er immers al druk gespeculeerd over een eventuele overstap naar de DTM.

Als je jarenlang Formule 1 hebt gereden dan wil je uiteraard zo lang mogelijk in die sport aanwezig blijven, Rubens Barrichello is daar een erg mooi voorbeeld van. Natuurlijk wil ook Heidfeld volgend jaar in de Formule 1 rijden maar daarvoor zal hij dus eerst nog een zitje moeten veroveren. Dat zal niet eenvoudig worden want de zitjes zijn schaars en uiteraard moet er voor veel zitjes het nodige sponsorgeld neergeteld worden.

“Er zijn nog enkele plaatsen maar niet al te veel. Zo lang er nog een kans is op een zitje zal ik ervoor gaan.” luidt het bij Heidfeld terwijl hij de DTM-kwalificatie in Oschersleben bijwoont.

“Komend weekend ben ik in Singapore en zal ik polsen welke mogelijkheden er in 2012 in de Formule 1 zijn. Ik wil ook nog niet speculeren over een eventuele toekomst in de DTM”.

Voorlopig is het dus afwachten of we ‘Quick Nick’ ook in 2012 in de Formule 1 aan het werk zullen zien.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België