“Het heeft geen zin dat Ferrari grote beloftes doet”

30 december 2015 — Kimi Raikkonen hoopt net als iedereen bij Ferrari dat de Italiaanse renstal in 2016 kan strijden voor de wereldtitels. Volgens de Fin heeft het echter geen zin om grote beloftes te doen.


Ferrari hoopt tijdens de winterperiode een gelijkaardige stap vooruit te zetten als tijdens de voorbereiding voor het seizoen 2015. Daarmee hoopt Ferrari definitief de kloof met Mercedes te dichten en te kunnen strijden voor de wereldtitels. Volgens Raikkonen heeft het echter geen zin om op dat vlak grootse uitspraken of beloftes te doen.

“We gaan ons uiterste best doen en hopelijk is dat voldoende om voor de kampioenschappen te strijden,” aldus Raikkonen. “We blijven verbeteren terwijl we onze eigen weg volgen of de dingen doen die we het voorbije jaar gedaan hebben. Hopelijk volstaat dat om ons te bevinden waar Ferrari wil zijn.”

“We kunnen veel dingen beloven, maar gaat dat dan ook gebeuren? Wie weet dat? Ik hoop echt voor iedereen hier bij Ferrari dat we sterk zullen presteren, sterker zelfs dan het voorbije jaar, maar het heeft geen zin om grote beloftes te doen. We gaan ons uiterste best doen en dan zien we wel.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Kimi RaikkonenFerrari

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië