“Het zou vreemd zijn indien ik McLaren zou verlaten”

19 juli 2012 — Blijft Lewis Hamilton bij McLaren of niet, het is een vraag die gans de F1-paddock zich stelt. De kans is echter groot dat de Brit ook daadwerkelijk bij McLaren zal blijven.

Als we op de recente commentaren van Hamilton afgaan dan lijkt de kans inderdaad zeer groot dat hij bij McLaren zal blijven. De renstal hielp hem van bij de start van zijn carrière en het was ook bij McLaren dat Hamilton zijn F1-debuut mocht maken.

“Ik heb erg veel vertrouwen in dit team, het is alsof we een grote familie zijn,” zei de Brit tegenover de pers op de Hockenheimring. “Al het andere zou als abnormaal aanvoelen.”

“Het is de eerste keer dat ik me in dergelijke situatie bevind. Je moet natuurlijk naar gans de grid kijken. Je moet al je opties bekijken en rekening houden met je plannen. Je mag echter niet overhaast te werk gaan.”

Eerder liet McLaren reeds verstaan dat het verwacht dat Hamilton een contractverlenging zal tekenen. Aangezien ook Hamilton zich nu positief uitlaat over het team lijkt het maar een kwestie van tijd alvorens een contractverlenging ook officieel is.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België