Honda: “Communicatie met Toro Rosso verliep veel beter dan met McLaren”

23 december 2018 — Volgens Honda was er een wezenlijk verschil in de samenwerking met Toro Rosso en McLaren. Vooral de communicatie verliep stukken beter, wat zich dan weer weerspiegelde in de behaalde resultaten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Toro Rosso (@tororosso) op

“Het grootste verschil was dat de communicatie met Toro Rosso veel beter verliep vergeleken met McLaren,” aldus Honda F1-baas Masashi Yamamoto tegenover ‘Motorsport.com’.

“Daardoor was ontstond er op technisch vlak ook een veel betere connectie en samenwerking tussen het chassis en de power unit.”

“Wat de motor zelf betreft zagen we een verbetering van de betrouwbaarheid en de prestaties. We hadden een Spec 2 en Spec 3 die gradueel de performance verbeterde. Het was een goede voorbereiding voor volgend jaar.”

Yamamoto blikte ook vooruit naar komend jaar. Bij Honda gaan ze de nieuwe samenwerking met Red Bull Racing alvast met vertrouwen tegemoet.

“Indien we ons programma op tijd en volgens schema kunnen afwerken dan zullen we een goede relatie met Red Bull hebben en goede resultaten boeken,” besloot de Honda F1-baas.

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België