Honda verwacht heel wat progressie te maken tijdens het seizoen

07 maart 2016 — Bij Honda zijn ze er van overtuigd dat de motor die in Australië zal gebruikt worden alvast een stuk beter zal zijn dan de motor van vorig jaar, al zal ook doorheen het seizoen nog heel wat progressie geboekt worden.


Honda kende het voorbije seizoen een dramatische comeback in de Formule 1. De Japanse constructeur trok naar eigen zeggen heel wat lessen uit dat moeilijk seizoen, al zorgde de eerste wintertest blijkbaar opnieuw voor de nodige zenuwachtigheid. In die mate zelfs dat Yasuhisa Arai niet langer aan het hoofd van de F1-afdeling van Honda staat.

Arai werd immers vervangen door Yusuke Hasegawa. Die heeft er echter alle vertrouwen in.

“We hebben onze motor reeds gehomologeerd dus die specificatie zullen we in Melbourne gebruiken,” aldus de nieuwe Honda F1-baas Yusuke Hasegawa. “We hebben reeds exact dezelfde motor hier gebruikt en we hebben hem tegen 100% gebruikt. We zullen de motor doorheen het seizoen verbeteren en dit is een mooi uitgangspunt.”

“Ik kan onze exacte plannen niet uit de doeken doen maar iedereen, ook het team, verwacht dat onze motorprestaties zullen verbeteren. We proberen binnen de huidige regelgeving om dat ook te verwezenlijken.”

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België