logo
 

Hoopvolle signalen: Revalidatie Michael Schumacher lijkt de goede richting uit te gaan

09 juli 2014 — Michael Schumacher is volop bezig met zijn intensieve revalidatie nadat hij ontwaakt is uit zijn kunstmatige coma. Die revalidatie lijkt goed te evolueren, toch als we mogen afgaan op de manier waarop Corinna Schumacher straalde tijdens een ruitertoernooi in haar eigen manege in Zwitserland, zo bericht het Duitse Bild.


De voorbije maanden kregen we de familie van Schumacher amper te zien. Corinna Schumacher pendelde dagelijks tussen hun Villa in Genève en Grenoble waar Schumacher in coma lag. De paar momenten waarop Corinna wel te zien was, waren de momenten waarop ze toekwam aan het ziekenhuis of het ziekenhuis verliet. Telkens was ze duidelijk fysiek en mentaal getekend door de lange periode van onzekerheid over het al dan niet nog ontwaken van Schumacher.

Maar afgelopen weekend straalde Corinna opnieuw en dat op een ruitertoernooi dat plaatsvond in haar eigen manège in Zwitserland. Ze sprak uitvoerig met de gasten en deelde ook chocolade uit aan de kinderen die aanwezig waren. Voor het eerst in vele maanden maakte Corinna een publiek optreden en dat deed ze met een stralende glimlach. Een teken dat het ondertussen beter gaat met Schumacher en zijn revalidatie positief evolueert?

Schumacher ontwaakte midden juni uit zijn coma en is volop bezig met zijn intensieve revalidatie. Een revalidatie waarbij de familie Schumacher kosten nog moeite spaart en de meest moderne technieken en apparatuur inzet om de revalidatie van Schumacher zo goed mogelijk te laten verlopen.

Het feit dat Corinna zo’n metamorfose heeft ondergaan doet vermoeden dat de revalidatie van Schumacher de goede richting lijkt uit te gaan. De geluksamulet die Michael Schumacher en Corinna jaren geleden in Tibet kochten en altijd bij zich droegen lijkt dan ook te werken. Zowel Schumacher en Corinna zijn op dat vlak erg gelovig. Zo reed Schumacher ook steeds met de amulet in zijn F1-bolide.

Hoopvolle signalen dus voor zowel de familie Schumacher alsook de fans van de Duitser, al zal het ongetwijfeld nog enige tijd duren alvorens we bijkomende info krijgen over hoe het met Schumacher is. Sabine Kehm, de woordvoerster van de Duitse F1-legende, liet tijdens de aankondiging dat Schumacher uit zijn coma ontwaakt was immers weten dat men gedurende een lange periode niet zou communiceren over Schumacher en zijn medische toestand.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België