HRT neemt niet deel aan F1-test in Mugello

25 april 2012 — Het Hispania Racing Team liet vandaag weten dat het niet zal deelnemen aan de driedaagse test in Mugello.

image

Volgende week vindt er op het circuit van Mugello een driedaagse test plaats waarbij de teams cruciale data kunnen vergaren en nieuwe onderdelen uitgebreid kunnen testen. Het is de enige F1-test die gedurende het F1-seizoen is toegestaan. Voor alle teams is het dus een uitgelezen kans.

HRT is momenteel intern met enkele reorganisaties bezig, waaronder ook het in gebruik nemen van haar nieuw hoofdkwartier in Madrid ondermeer valt. Het team wil zich daarop concentreren, samen met het werken aan haar pakket aan updates voor de GP van Spanje.

“De start van het seizoen ging nogal snel voor ons en alles moest erg vlug gaan. Sinds de wagens in Australië voor het eerst gebruikt werden hebben we telkens tijdens de raceweekends aan hen gewerkt. Ze keren nu voor het eerst terug naar ons nieuw hoofdkwartier in Caja Magica in Madrid,” aldus Luis Perez-Sala, de teambaas van HRT.

“Dit is allemaal erg belangrijk voor ons en door niet deel te nemen aan de test in Mugello kunnen we ons volledig concentreren op onze wagen en de voorbereiding voor de GP van Spanje.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: HRT

Speel mee met het Grand Prix de Monaco Spel 2018. Win minimaal 400 Euro aan prijzen! ​

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië