logo
 

Hulkenberg: “Ik zal ook in 2011 in de F1 rijden”

07 december 2010 — Nico Hulkenberg is er van overtuigd dat hij in 2011 in de Formule 1 zal rijden, ook al heeft hij momenteel nog geen F1-zitje voor volgend seizoen.

Hulkenberg reed een erg indrukwekkend rookie-seizoen in de Formule 1. De jonge Duitser behaalde in Brazilië zelfs een verrasende polepositie, maar zelfs dat kon hem niet verzekeren van een zitje bij Williams voor 2011.

De Duitser heeft nog steeds geen contract voor 2011, maar dat zorgt niet voor enige onrust bij Hulkenberg. Hulkenberg is er immers van overtuigd dat hij ook in 2011 in de Formule 1 zal rijden. De Duitser werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan een mogelijk zitje bij Force India. Ook van een rol als testrijder bij Mercedes GP is reeds sprake geweest.

Voorlopig zijn dit echter allemaal speculaties, maar Hulkenberg heeft maar n doel voor volgend seizoen: Formule 1 rijden.

“Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik in 2011 in de Formule 1 zal rijden,” schreef Hulkenberg op zijn website. “Uiteraard lees je allerlei zaken in de media. Ik heb echter nog steeds geen contract met een nieuw team. Dat zal binnenkort echter hopelijk veranderen. Het ziet er alvast goed uit.”

Het lijkt dus maar een kwestie van dagen of weken alvorens we Hulkenberg bevestigd zien bij een F1-renstal ...

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België