Hulkenberg krijgt contractverlenging

20 oktober 2014 — Nico Hulkenberg zal ook in 2015 aan de slag gaan bij Force India. De Duitser heeft zopas zijn contractverlenging gekregen. image

Hulkenberg kwam in 2014 aan boord bij Force India en beleefd er een van zijn meest succesvolle jaren in de F1. Hij wist al 13 keer in de punten te eindigen dit seizoen met daarbij vier vijfde plaatsen.

Dat is uiteraard ook het team niet ontgaan en dus was de keuze voor Nico een logisch gevolg. “Iedereen in het team is verheugd om Nico volgend seizoen opnieuw aan de slag te zien gaan bij ons”, zegt teambaas Vijay Mallya, “We schatten hem heel hoog in en hij heeft dit jaar een uitsekende job gedaan door zeer consistent cruciale punten te pakken voor het kampioenschap. Hij is een volbloed racer en ik ben ervan overtuigd dat hij een van de beste piloten op de grid is.”

Ook de 27 jarige Duitser is uiteraard tevreden, “Het team heeft hoge ambities en ik geloof erin dat we opnieuw een cometitief pakket zullen hebben komend seizoen. We hebben een sterke partner met Mercedes en iedereen is hongerig naar meer succes. Ik heb er een goed gevoel bij en er is veel om enthousiast bij te worden als je ziet dat we proberen te bouwen op de goede resultaten die we dit jaar al hebben bereikt.”

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België