Hulkenberg lacht met ‘roze’ F1-bolide van Force India: “Nu weten jullie waarom ik ben vertrokken”

15 maart 2017 — Nico Hulkenberg heeft een ferme steek gegeven aan het adres van Force India. De Duitser deed dat in een reactie op de aankondiging dat Force India voortaan met een roze F1-bolide zal racen.


Gisteren kondigde Force India haar nieuwe ‘roze’ livery voor de VJM10 aan. De roze livery komt er door een sponsordeal van Force India met het Oostenrijkse waterbedrijf BWT.

Het duurde niet lang of er volgden op de sociale media heel wat reacties op de ‘roze’ F1-bolide. Een van de opmerkelijkste reacties kwam echter van voormalig Force India-piloot Nico Hulkenberg.

“Nu begrijpen jullie eindelijk waarom ik bij Force India vertrokken ben,” reageerde Hulkenberg via onder meer twitter. De Duister deed er bovendien ook nog eens de nodige smilies bovenop.

Hulkenberg reed verschillende jaren voor Force India maar maakte de overstap naar het Renault F1 team. Bij de bekendmaking van de nieuwe Renault F1-bolide werden de raceoveralls van Hulkenberg en Palmer vergeleken met een vissersoutfit. Deze keer was het dus de beurt aan Hulkenberg om met de concurrentie te lachen.

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België