Hulkenberg: “Toekijken vanaf de zijlijn doet pijn”

10 februari 2011 — De Duitse rijder Nico Hulkenberg zal in 2011 niet mee op de grid verschijnen nadat hij zijn zitje bij Williams aan de beter betalende Pastor Maldonado verloor. Hulkenberg zal het dus met een functie van op de zijlijn moeten stellen.

Nico Hulkenberg lijkt in 2011 dan toch betrokken te gaan blijven bij de sport. De 23-jarige Duitser zou over de mogelijkheid beschikken om voor televisiezender Sky aan de slag te mogen gaan. Hulkenberg zou dan een gelijkaardige functie als David Coulthard bij BBC voor zijn taak nemen.

Ook is er voor de voormalig Williams-rijder nog de zogenaamde Le Mans waarmee hij zich voor seizoen 2012 weer helemaal kan profileren. Dan is er ook nog Mercedes GP waarmee Hulkenberg contact zou hebben gezocht. Al ontkent hij dat laatste voorlopig nog wel.

“Toekijken vanaf de zijlijn doet me erg zeer. Ik blijf hopen aangezien ik nog steeds betrokken ben in allerlei zaken met betrekking tot de F1. Na het wachten op Williams werd Force India onze beste oplossing. Er is wel nooit contact geweest met de renstal Mercedes GP. Bij Mercedes GP zou ik een harde tijd kennen aangezien men al over twee zeer bekwame rijders beschikt”, aldus Nico Hulkenberg.

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België