logo
 

Hulkenberg: “Trots dat ik de ‘paydrivers’ heb overleefd”

19 augustus 2018 — Nico Hulkenberg is bezig aan zijn negende seizoen in de Formule 1 en blikt tijdens een interview met 'Autosport' terug op zijn carrière.

Een bericht gedeeld door Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) op

Ondanks het feit dat de Duister erg hoog aangeschreven staat slaagde hij er niet in om een topzitje in de F1 te bemachtigen. Hulkenberg is echter wel trots dat hij ondanks de vele ‘paydrivers’ zelf nog steeds aanwezig is in de Formule 1.

“Op een bepaalde manier is dat een prestatie,” vertelde Hulkenberg. “Om hier nog steeds te zijn en dat overleefd te hebben, het zegt iets over mij en de rijder die ik ben.”

“Tegelijkertijd is het ook een beetje jammer en saai, vind je niet? Ik wil meer dan dit. We weten echter dat de timing goed moet zitten, je moet je op het juiste moment in de juiste wagen bevinden. Dat is waarom ik nu hier ben. Mijn carrière is nog niet voorbij.”

Samen met Renault wil Hulkenberg echter aansluiting vinden bij de absolute top van de Formule 1.

“Ik heb met Renault momenteel een goede teampartner. We hebben samen overduidelijk een doel voor ogen, we hebben een visie en daar vechten we en werken we enorm hard voor,” aldus Hulkenberg.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België