logo
 

Hulkenberg wil in Maleisië Q3 bereiken

01 april 2010 — De Duitse Williams-rijder Nico Hulkenberg is van mening dat zijn ervaring in de A1GP hem in Maleisië een voordeel kan geven. Het bereiken van Q3 zou dus tot de mogelijkheden moeten behoren.

Nico Hulkenberg is volop bezig met het opbouwen van ervaring. In Australië ging hij totaal onschuldig van de baan en was er dus amper de mogelijkheid nog beter aan de FW32 te wennen. Dit weekend vindt de derde race van het seizoen plaats in Maleisië. Hulkenberg reed er al eerder maar dan wel in de A1GP. Hopelijk zal die ervaring hem tijdens de kwalificatie in Q3 brengen.

“Ik heb eerder al gereden op het circuit van Sepang. Mijn favoriete bocht is bocht 5 want daar haal je wel 250 km per uur. Het circuit van Maleisië op zich is dan wel weer niet mijn favoriete circuit maar ik voel me goed voorbereid en de wagen zal enkele verbeteringen hebben. Ik hoop dat mijn ervaring in de A1GP me hier zal helpen want het bereiken van Q3 is daardoor een doelstelling. We hopen onze positie in het kampioenschap dit weekend te kunnen verbeteren. Het zal er alvast erg warm zijn want ik bracht er al enkele weken door om te trainen. Normaal moeten Rubens en ikzelf Q3 bereiken”, aldus Nico Hulkenberg.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België