logo
 

Hyundai oorzaak van protest FIFA tegen WK-helm Nico Rosberg?

17 juli 2014 — Volgens het Duiste Auto Motor und Sport zit Hyundai achter de klacht van de FIFA tegen het ontwerp van de WK-helm waarmee Nico Rosberg de GP van Duitsland wou rijden.


Nico Rosberg kondigde gisteren met veel trots zijn speciaal helmontwerp aan voor de GP van Duitsland. Daarop stond naast de kleuren van de Duitse vlag en vier sterren ook de wereldbeker voetbal. Uiteraard was er heel wat aandacht van diverse media voor het bijzondere helmontwerp maar bij de FIFA reageerden ze minder enthousiast.

De FIFA liet immers weten dat de wereldbeker voetbal niet op de helm mocht staan en dat het ontwerp van Nico Rosberg zijn helm aangepast moest worden. Nico Rosberg was verrast door de reactie van de FIFA maar liet het ontwerp van zijn helm aanpassen. Waar vroeger de wereldbeker voetbal stond, staat nu een grote ster.

“De wereldbeker is een merk en daaraan moet je natuurlijk denken. Het is verbazend,” aldus Rosberg. “Ik heb hem nu vervangen door een grote ster en niemand kan die wegnemen. De ster is van ons!”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België