“Ik ben er in 2013 niet in geslaagd om voldoende goed te presteren”

26 november 2013 — Lewis Hamilton eindigde zijn eerste jaar bij Mercedes als vierde in het kampioenschap bij de rijders en hij behaalde één overwinning maar echt tevreden kan en wil Hamilton daar niet mee zijn.

image
Wanneer Hamilton terugblikt op zijn eerste seizoen bij Mercedes is hij het team vooral dankbaar voor de sterke prestaties tijdens zijn eerste seizoen bij het team. Mercedes presteerde immers een heel stuk beter dan de voorbije seizoenen.

Maar echt tevreden over zijn eigen prestaties is Hamilton dan weer niet. Hij wil dan ook alles in het werk stellen om volgend seizoen een betere prestatie neer te zetten.

“Het enige echt positieve dit seizoen zijn de prestaties van het team,” aldus Hamilton. “Het team was echt goed en dat had niemand verwacht. Ik kon niet op meer en beter hopen, maar wat mezelf betreft had ik beter moeten presteren.”

“Op het vlak van performantie en prestaties was dit jaar voor mij een gemiddeld jaar. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om hard te werken zodat ik me in een richting kan begeven waarvan ik denk en vind dat ik me hoor te bevinden.”

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België