“Ik bezoek Michael Schumacher een of twee keer keer per maand”

17 november 2020 — Jean Todt, momenteel de grote baas bij de FIA, heeft tegenover het Franse 'RTL' laten verstaan dat hij Michael Schumacher een tot twee keer per maand bezoekt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Schumacher (@michaelschumacher)

Sinds zijn dramatisch ski-ongeluk in het Franse Méribel in 2013 zijn er maar weinig mensen die de medische toestand van Michael Schumacher kennen. De familie Schumacher schermt het privéleven en de gezondheidstoestand van de zevenvoudig F1-kampioen grondig af.

Af en toe lekken er details naar de buitenwereld maar de voorbije maanden is het opmerkelijks til rond ‘Schumi’. Enkel voormalig Ferrari-teambaas Jean Todt, momenteel de grote baas bij de FIA, is een van de weinigen die Schumacher geregeld bezoekt.

Naar aanleiding van het feit dat Lewis Hamilton afgelopen weekend met zijn zevende F1-titel het ongenaakbaar gewaande record van Michael Schumacher kreeg Todt tijdens een interview met het Franse ‘RTL’ nog maar eens de vraag voorgeschoteld hoe het nu eigenlijk met Schumacher gesteld is.

“Ik zie hem zeer vaak, een of twee keer per maand,” antwoordde Todt op de vraag zonder in detail te gaan over hoe het nu echt met Schumacher gesteld is.

Todt houdt zich telkens op de vlakte wanneer hem naar de medische toestand van Schumacher wordt gevraagd, waarmee hij meteen ook de wens van de familie Schumacher inwilligt.

“Mijn antwoord is steeds hetzelfde: hij is aan het vechten. We kunnen hem en zijn familie alleen maar wensen dat zijn toestand verbetert. Michael wordt goed omringd, alle comfort is aanwezig.”

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België