“Ik heb geen tijd om me zorgen te maken over mijn racezitje”

29 september 2014 — Wie rijdt er in 2015 bij McLaren? Het is een vraag waarop we eerstdaags nog geen antwoord lijken te krijgen. Kevin Magnussen maakt zich alvast niet druk over het feit dat hij nog niet is bevestigd als rijder.

image
McLaren zou maar al te graag hebben dat Fernando Alonso of Sebastian Vettel voor het team komt rijden. Anderzijds wordt Honda vanaf 2015 de nieuwe motorleverancier van McLaren.

Bij McLaren laten ze dan ook voorlopig nog niet in hun kaarten kijken. Maat zorgt dat ook voor zenuwachtigheid bij Button en Magnussen? Bij Magnussen blijkbaar alvast niet, de Deen wil zich vooral focussen op de resterende races van het seizoen.

Toen men aan Kevin Magnussen vroeg hoe ver het stond met een eventueel contract voor volgend jaar had de Deen onderstaand volgend antwoord klaar: “Ik ben nog niet ontslagen!”

“Ik denk dat McLaren een veelbelovende toekomst heeft en ik wil echt deel uitmaken van die toekomst,” aldus Magnussen. “Het enige wat ik kan doen is mijn best. Iedereen binnen dit team bevindt zich in dezelfde situatie. Je doet je best en hoopt dat je presteert.”

“Zo zit de Formule 1 nu eenmaal in elkaar. Ik probeer niet negatief te denken. Ik ben blij dat ik hier ben.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België