“Ik heb Michael Schumacher vorige week nog gezien, hij is aan het vechten!”

12 september 2020 — Ferrari viert dit weekend haar 1000ste F1-race in Mugello en dan wordt er uiteraard ook teruggedacht aan de dominante en mooie periode die het samen met zevenvoudig F1-kampioen Michael Schumacher kende.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Schumacher (@michaelschumacher) op

Jammer genoeg kan Schumacher zelf niet deelnemen aan de beperkte feestelijkheden naar aanleiding van die 1000ste F1-race maar in gedachten is hij er uiteraard wel bij. FIA-baas Jean Todt beleefde samen met Schumacher een zeer mooie periode bij Ferrari en laat verstaan dat hij Schumacher recent nog heeft gezien.

“Ik heb Michael vorige week gezien, hij is aan het vechten,” aldus Todt tegenover het persagentschap ‘PA’.

Todt is één van de weinigen die van de naaste familie van Schumacher op bezoek mag bij hem. Af en toe lost de FIA-baas dan ook wat over Schumacher zijn toestand, zonder daarbij al te veel in detail te gaan.

“Mijn God, we weten allemaal hoe verschrikkelijk en ongelukkig het ski-ongeluk was en welke problemen hij erdoor heeft. Hij heeft echter een geweldige vrouw naast hem, hij heeft zijn kinderen, zijn verpleegsters, en we kunnen hem en zijn familie alleen maar het beste wensen.”

“Het enige dat ik kan doen is dicht bij hem zijn en er voor hem zijn als ik iets moet doen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Schumacher (@michaelschumacher) op

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België