logo
 

“Ik hoop dat het zondag regent”

18 juli 2014 — Sebastian Vettel hoopt dat het zondag regent, om zo een goed resultaat te kunnen neerzetten.

image
De Duister kon zich opnieuw niet uit de schaduw van teamgenoot Daniel Ricciardo rijden. Terwijl Ricciardo een derde tijd reed, op amper een tiende van de snelste tijd van Lewis Hamilton, moest Sebastian Vettel zich tevreden stellen met een achtste tijd, bijna een seconde trager dan Hamilton.

Vorig jaar won Vettel de GP van Duitsland voor de eerste keer, al werd de GP van Duitsland toen wel op de Nürburgring gereden. Vettel droomt er dan ook van om ooit ook eens in Hockenheim te zegevieren en regen zou hem komende zondag daarbij kunnen helpen.

“Hockenheim is zeker en vast één van de circuits die ik van mijn lijstje wil kunnen schrappen,” aldus Vettel. “Misschien regent het op zondag, dat zou ons kunnen helpen. onder droge omstandigheden zal het immers nog steeds moeilijk zijn om Mercedes te verslaan.”

Volgens Sebastian Vettel wordt Red Bull niet gehinderd door het verdwijnen van de FRIC-ophanging, al blijft het afwachten wat het voor de andere teams betekent.

“Ik denk niet dat het voor ons veel verschil maakt. Het is misschien belangrijker voor andere teams, maar ik zou de tijden dan moeten bekijken. We zullen alles moeten analyseren en bekijken wat het betekent,” besluit Vettel.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België