logo
 

“Ik kan Fernando Alonso niet helpen”

22 september 2013 — Felipe Massa weet niet of hij morgen Alonso wel kan helpen tijdens de GP van Singapore.

image
Eerder deze week liet Felipe Massa nog weten dat hij tijdens de resterende races zijn Spaanse teamgenoot niet meer zou helpen en voluit voor zijn eigen kansen wou gaan. De Braziliaan werd echter onmiddellijk teruggefloten door Ferrari-baas Luca di Montezemolo.

Vandaag de dag klinkt Felipe Massa alvast een heel stuk bescheidener over de manier waarop hij Alonso eventueel zou kunnen helpen.

“Om eerlijk te zijn, wat voor hulp zou ik hem kunnen geven? Sebastian start van op de eerste plaats. Ik denk dat Alonso moet bidden dat er iets gebeurt met Sebastian zijn wagen,” is de Braziliaan zijn antwoord op de vraag of hij Alonso zal blijven steunen nu hij weet dat hij het team moet verlaten. “Het zal niet eenvoudig worden om voor Vettel te finishen en Fernando moet het geluk kennen dat er iets met Sebastian gebeurd. Ik denk niet dat ik echt een belangrijke rol kan gaan spelen. Laat ons gewoon het beste hopen voor de race.”

“Ik wil mijn laatste zeven races op de best mogelijke manier finishen. Om eerlijk te zijn, wanneer ik mijn hart laat spreken, dan weet ik niet of Fernando mijn hulp nodig heeft,” besluit Felipe Massa.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België