“Ik wil binnen drie jaar met Mercedes kampioen worden”

25 september 2013 — Mercedes nam enkele jaren geleden Brawn GP over. De verwachtingen waren hooggespannen, de titel was het ultieme doel, maar tot op vandaag kwam daar niets van in huis. Binnen de drie jaar moet het echter zover zijn ...

image
... dat laat Toto Wolff alvast weten in een interview met het Duitse Sport Bild. Tijdens het interview met Sport Bild stelde het magazine immers aan Toto Wolff de vraag waar hij zich binnen drie jaar zelf ziet.

“Dan wil ik mijn voorspelling dat Mercedes erg goed zou presteren zien uitkomen. Neen, eigenlijk wil ik binnen drie jaar de titel reeds op zak hebben,” luidde het antwoord van Toto Wolff.

Wolff heeft ook geen angst voor de concurrentie, zelfs niet voor het droomduo van Ferrari dat in 2014 uit Kimi Raikkonen en Fernando Alonso zal bestaan.

“Ik denk dat wij desondanks nog steeds het beste rijdersduo zullen hebben. Dit omdat ze elkaar reeds zo lang kennen en daardoor ook steeds fair met elkaar zullen omgaan, zelfs met alle competitie die erbij hoort. Ze rijden niet tijdens de races tegen elkaar om nadien goede vrienden te zijn. Ik denk dan ook niet dat het bij Ferrari zo harmonieus zal verlopen als bij ons. Simpelweg omdat ze beide geen gezamenlijk verleden hebben,” besluit de motorsportbaas van Mercedes.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België