“Ik zie McLaren dit F1-seizoen een race winnen”

06 januari 2021 — Formule 1-journalist Lawrence Barretto acht de kans groot dat het McLaren F1 team komend seizoen een overwinning weet te behalen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren)

Barretto waagt zich voor het komende seizoen aan vijf voorspellingen en daarbij hoort ook een mogelijke F1-overwinning voor het team uit Woking. Het voorbije seizoen was McLaren er al eens dicht bij in Monza toen Pierre Gasly zijn allereerste F1-overwinning wist te behalen.

Barretto waagt zich voor het komende seizoen aan vijf voorspellingen en daarbij hoort ook een mogelijke F1-overwinning voor het team uit Woking.

“Carlos Sainz kwam in Monza ongelooflijk dicht bij zijn eerste F1-overwinning, het zou McLaren haar eerste overwinning sinds de Braziliaanse GP in 2012 geweest zijn,” aldus Barretto.

“Ze eindigden als derde in het kampioenschap en slaagden er zo in om teams zoals Renault en Racing Point met veel meer middelen te verslaan, wat een sensationeel resultaat is. Ze hebben de opportuniteiten benut die zich voor deden en presteerden op een hoog niveau.”

Volgens Barretto zullen de komst van Daniel Ricciardo en de nieuwe Mercedes-motor ongetwijfeld voor een bijkomende stap vooruit zorgen en dan kan een overwinning zeer nabij zijn.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België