Is dit de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

23 januari 2017 — Het ziet er naar uit dat Max Verstappen een nieuw lief heeft. Als F1-piloot wordt zoiets al snel wereldnieuws en dat is dan ook de reden waarom de Rotterdamse Maxime Pourquie plots in de belangstelling staat.


Volgens ‘Autoblog’ en diverse andere Nederlandse media zou ‘snelle’ Max Verstappen immers zijn zoveelste nieuwe vriendin op een dik jaar tijd aan de haak geslagen hebben.

Tegenover het Nederlandse ‘SBS Shownieuws’ zei de leidinggevende van Maxime Pourquie over de vermeende relatie: “Daar weet ik wel wat vanaf ja, maar ik denk niet dat ik daar heel veel over mag zeggen van Maxime.”

Maxime zelf liet vervolgens weten: “Ik geef daar geen commentaar op, sorry. Ik wil er echt niets over zeggen”.

Feit is echter wel dat Max Verstappen en Maxime Pourquie elkaar op Instagram volgen. Volgens diverse bronnen zou Max Verstappen op oudejaarsavond bovendien een helikopter naar Rotterdam gestuurd hebben zodat hij met Maxime de overgang van oud naar nieuw kon vieren.

Vorig jaar was er ook al enkele keren zogenaamd ‘wereldnieuws’ wat de relatiestatus van Max Verstappen betreft. Snelle Max zou samen geweest zijn met het Belgische model Joyce Godefridi en vervolgens met de Nederlandse Roos van der Aa. Inderdaad, het lijkt al een eeuwigheid geleden dat Max Verstappen samen was met de Zweedse schone Mikaela Ahlin-Kottulinsky ...

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België