Is dit het laatste seizoen van Felipe Massa bij Williams?

31 mei 2016 — De gesprekken voor het volgende F1-seizoen zijn opnieuw volop bezig. Ook Felipe Massa is weer aan het onderhandelen met verschillende teams. De Braziliaan vertelde in een interview met ‘UOL Esporte’ dat dit wel eens zijn laatste seizoen bij Williams kan zijn.


De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Het gaat al langer de ronde dat Jenson Button weer naar Williams wil overstappen. In Monaco werd echter duidelijk dat het Britse team ook interesse in Daniil Kvyat heeft. Massa gaf dan weer aan dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een ander team.

“Ik begin te begrijpen wat er kan gebeuren tegen volgend seizoen, maar het is nog niet helemaal duidelijk. De bedoeling voor mij is om, na vier jaar bij Williams gereden te hebben, nog enkele jaren bij een goed team mee te draaien. Niets is op dit moment uitgesloten,” aldus de Braziliaan.

“Als je contract ten einde loopt moet je beginnen zoeken naar de juiste opvolging. Het kan dat mijn contract bij Williams verlengd wordt, maar ook het tegenovergestelde kan het geval zijn. Ik ben gesprekken aan het voeren met andere teams en Williams met andere rijders. We moeten begrijpen wat er rondom ons op de markt aan het gebeuren is voordat we een beslissing nemen.”

Geschreven door Anouck Jaspers

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België