logo
 

Is het einde van de Britse GP nabij?

06 november 2009 — Gisteren wisten we u nog te melden dat Bernie Ecclestone een nieuwe deadline stelde inzake het organiseren van de Britse GP. De teller tikt nog volop, de 48-uren zijn bijna om, en Ecclestone wacht nog steeds op een overeenkomst.

Bernie Ecclestone heeft de organisatie van Donington enkele dagen geleden volledig afgeschreven inzake het organiseren van de Britse GP. Vervolgens sprak de 78-jarige Formule 1 CEO de organisatie van Silverstone aan want daar wist voormalig wereldkampioen Damon Hill tijdens een interview al eens te verklaren dat de Britse GP makkelijk zou kunnen doorgaan op het legendarische circuit van Silverstone. Hun organisatie zou er wel helemaal klaar voor zijn, een verklaring die blijkbaar ook niet helemaal klopte.

“Men kan de nieuwe deadline niet helemaal begrijpen want er zouden immers nog een heleboel andere dingen moeten besproken worden. De situatie lijkt meer op een puzzel omdat de organisatie van Silverstone eerder op Ecclestone zit te wachten. Ecclestone zou eveneens moeten reageren op de aanpassingen in de overeenkomst”, zo staat in The Times.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België