logo
 

Is Kubica te ongeduldig?

30 december 2011 — De nog steeds van een ongeval revaliderende Robert Kubica wenst niet langer samen te werken met de dokter die hem vanaf het begin behandelde. Een beslissing die medicus Riccardo Ceccarelli al langer voorspelde.

De Poolse rijder begint nu toch enige frustratie te vertonen. Sinds de eerste dag van zijn ongeval verliep alles met betrekking tot zijn revalidatie optimaal. Gedurende meer dan een inmiddels volledig seizoen bleef Kubica op de diensten van arts Riccardo Ceccarelli rekenen.

Tijd voor een plan B? Blijkbaar wel want Kubica wenst zichzelf niet langer te laten behandelen door Ceccarelli die hem vanaf de eerste dag bijstond. Of de Pool daarmee ook een juiste beslissing neemt zal vast later duidelijk worden. Haast en spoed zijn zelden goed!

De terugkeer naar de F1 lijkt in 2012 voorlopig niet te zullen lukken. Als er al een periode vol frustratie zou zijn, dan is dat in het geval van Kubica vast tijdens deze winterstop. Geen zitje in 2012, en dat zal hem diep zitten.

“In eerste instantie wens ik Robert uiteraard veel geluk wat betreft zijn revalidatie en comeback in de F1. We wisten dan onze wegen zich op een zeker ogenblik zouden scheiden. Hij kiest nu zelf voor een andere arts. Ik ben niet van plan van mijn mening af te wijken aangezien het maar logisch is dat de natuur haar gang moet kunnen gaan. Ik beweerde inderdaad meermaals dat hij in 2012 weer zou kunnen racen. Maar blijkbaar heeft zijn herstel meer tijd nodig. De dag dat hij weer zal racen zal zonder twijfel komen”, aldus Riccardo Ceccarelli.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!


Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België