logo
 

Jacques Villeneuve krijgt doodsbedreigingen

09 juni 2012 — Niemand minder dan Jacques Villeneuve zou doosbedreigingen hebben gekregen ...

Het is al langer geweten dat er hevige protesten zijn van studenten in Canada en meer bepaald in Montreal, waar de grote prijs formule 1 wordt verreden. De studenten protesteren tegen de beslissing van de regering van Quebec om de collegegelden drastisch omhoog te trekken.

Ze vinden het schandalig dat zij moeten opdraaien voor de hogere kosten terwijl de overheid wel heel wat geld overheeft voor het F1-circus. De grote prijs Formule 1 is dan ook een ideaal medium om hun boodschap te verkondigen. Uit voorzorg had de organisatie zelfs de pitwalk die op donderdag gepland stond geannuleerd.

Villeneuve is altijd erg direct met zijn uitspraken en waarschijnlijk is de Canadees zijn mening bij enkele studenten in het verkeerde keelgat geschoten.

“Ik denk dat ze eindelijk eens wakker moeten schieten en moeten stoppen met klagen. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Ze hebben waarschijnlijk nooit ouders gehad die op een bepaald moment ‘nee’ tegen hen gezegd hebben. Dit kost de stad een fortuin en lost niets op. Ze moeten eindelijk eens volwassen worden,” zou Villeneuve in een reactie op de protesten gezegd hebben.

Volgens CBC heeft Villeneuve vervolgens via email enkele doodsbedreigingen gekregen. Het is nog niet geweten of Villeneuve klacht heeft ingediend tegen onbekenden.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België