James Key verlengt contract bij Toro Rosso

22 augustus 2017 — Naast het nieuws dat Kimi Raikkonen ook in 2018 voor Ferrari zal racen viel er nog nieuws bij een Italiaans team te rapen. Toro Rosso liet immers weten dat het contract met James Key werd verlengd.


James Key werkt sinds 2012 voor Toro Rosso en staat in voor het ontwerp en de ontwikkeling van de wagen. Key is tevreden dat zijn contract als technisch directeur bij Toro Rosso werd verlengd.

“Ik ben erg blij dat ik verder kan gaan bij Toro Rosso en deel blijf uitmaken van de Red Bull-familie,” vertelt James Key. “Toro Rosso is een team waar ik enorm veel respect voor heb en ik heb de voorbije vijf jaar enorm hard genoten om ervoor te werken. Ik kijk er naar uit om ons project in de nabije toekomst verder te zetten.”

Ook teambaas Franz Tost is erg tevreden dat de samenwerking met James Key verder wordt gezet.

“Formule 1 is een teamsport maar het is wel een sport waar een individu het verschil kan maken. Tot dusver, tijdens de periode dat James voor ons gewerkt heeft, heeft hij bewezen dat hij inderdaad een verschil kan betekenen wanneer hij de technische kant leidt,” aldus Tost. “Ik ben erg blij dat James ook in de toekomst bij ons zal zijn en zo onze erg succesvolle samenwerking verdergezet kan worden.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Toro Rosso

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië