Jérôme D’Ambrosio kan niet meer wachten

08 februari 2011 — Virgin stelde gisteren de nieuwe wagen MVR-02 voor aan het publiek. Het koos hiervoor de BBC studio's in Londen als locatie. Ook de beide rijders van het team, Timo Glock en Jérôme D'Ambrosio waren van de partij.

De jonge Belg was zeer enthousiast en had de wagen waarmee hij in 2011 voor het eerst in zijn carrière zou deelnemen aan een race, enkel nog maar de avond voordien voor de eerste maal gezien.

“ik heb eindelijk de eerste Formule 1 wagen gezien waarmee ik zal racen en het is echt ongelofelijk. Dit is echt een speciale dag en ik kan niet meer wachten om er mee te rijden later deze week.”

D’Ambrosio zal er later deze week nog mee aan de slag kunnen in de wintertest van Jerez. Ploegmaat Timo zal er als eerste mee rijden op de eerste testdag en vervolgens mag onze landgenoot het stuur overnemen voor de laatste twee testdagen.

“Het team heeft een geweldige prestatie geleverd. Nu moeten we keihard aan de slag om te leren begrijpen hoe de nieuwe wagen werkt”, zegt D’Ambrosio tegen de verzamelde pers in Londen.

Ook de verstandhouding met Timo Glock is blijkbaar geen probleem. Er kon zelfs een grapje vanaf bij de voorstelling toen Jérôme over Timo zei; “Ik heb Timo eigenlijk niet zo heel graag. Ik doe maar alsof zodat hij me veel advies zou geven”.

Of Timo Glock er zelf ook mee kon lachen is ons niet bekend.

image

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België