Johnnie Walker wordt sponsor van Force India

21 december 2016 — Vanaf komend seizoen zal het logo van Johnnie Walker terug te vinden zijn op de wagens van Force India.


Johnnie Walker maakt deel uit van Diageo, dat momenteel reeds met haar merk Smirnoff sponsort. Vanaf 2017 zullen de logo’s van Smirnoff echter vervangen worden door Johnnie Walker, zo bericht ‘Autosport’.

Diageo is reeds sinds 2005 als sponsor aanwezig in de Formule 1. Met het merk Johnnie Walker had het een tienjarige sponsorovereenkomst met McLaren. Die overeenkomst werd begin 2016 verlengd, waarna de nieuwe overeenkomst met McLaren in 2017 afloopt. Komend seizoen zullen de logo’s van Johnnie Walker dus zowel op de wagens van Force India als die van McLaren terug te vinden zijn.

Uiteraard zal Johnnie Walker nog steeds ijveren om niet te drinken en te rijden. Dat doet het al geruime tijd onder de slogan ‘Never drink and drive’. In de aanloop naar de GP van België liet het onze landgenoot Stoffel Vandoorne met een McLaren als Uber-taxi door de straten van Brussel rijden.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Force IndiaMcLaren

Speel mee met het Grand Prix de Monaco Spel 2018. Win minimaal 400 Euro aan prijzen! ​

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië