Jonge superfan van Lewis Hamilton verliest de strijd tegen kanker

04 juni 2019 — De vijfjarige superfan van Lewis Hamilton, Harry Shaw, heeft afgelopen weekend de oneerlijke strijd tegen kanker verloren, dat maakte zijn vader bekend met een post op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

It is with the greatest of sadness and most broken of hearts we have to inform you Harry slipped away on Saturday evening. He fought to the very end and we were both with him for his final moments. His pain and suffering is over. It is impossible to imagine life without Harry and the hole he will leave in our lives. We are SO proud of Harry and everything he achieved in his life and the legacy he has created to help others. We would ask for no flowers and if you should wish to contribute please continue supporting Harry’s Giant Pledge. We miss him so much. Love James, Charlotte and Georgia ߒְߏ† @harryspledge5 #letsjustgetitdone “How lucky I am to have something which makes saying goodbye so hard.” A A Milne

Een bericht gedeeld door Harry Shaw (@harryspledge5) op

Harry kreeg op het einde van de maand april het nieuws dat hij nog maar zeven dagen te leven had. Voor de GP van Spanje wou hij zijn grote held Lewis Hamilton gelukwensen voor het raceweekend vanuit zijn ziekbed met een bericht op Instagram.

Toen de vijfvoudige wereldkampioen de gelukwensen van Harry zag liet hij prompt een fanpakket bezorgen bij Harry en zijn team Mercedes parkeerde zelfs een replica van de bolide van Hamilton bij de familie Shaw op de oprit. Als kers op de taart liet Hamilton ook zijn trofee bezorgen die hij in Barcelona gewonnen had.

De vader van Harry begon een crowdfunding om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en ook andere bekenden, waaronder voetballer Harry Kane, sprongen op de kar. Het doel is om 250000 pond in te zamelen en op dit moment staat de teller op 237000 pond, doneren kan nog door de onderstaande link te volgen:

https://www.justgiving.com/fundraising/harrysgiantpledge

Wij wensen de vrienden en familie van Harry veel sterkte toe.

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België